måndag 30 november 2015

Engelsk bordellmamma ur tiden

Cynthia Payne var en engelsk bordellmamma som gjorde rubriker under 1970- och 1980-talen, då hon åtalades för driva en bordell i en förort till London.

Payne blev känd 1978 när polisen stormade hennes hem då ett sexparty pågick. Gästerna var män som betalade att klä sig  i underkläder och vara undergivna mot kvinnor.  Polisen hittade inte mindre än 53 män i bostaden med  varierande klädsel. Det var en lord, en parlamentsledamot, ett antal advokater och företagsledare och flera kyrkoherdar . En teckning i The Sunday Times , visade en kyrkoherde i sängen med en prostituerad, framför en polisman.
- Jag kräver att få tala med min advokat, som är i nästa sovrum,  säger kyrkoherden. Rättegången 1980 ledde till att hon dömdes till arton månaders fängelse, som efter överklagande reducerades  till böter och sex månader. Hon satt fyra månader i ett kvinnofängelse. Då hon släpptes hämtades hon upp med Rolls Royce av en av sina kunder.

År 1986 stormade polisen hennes hem igen. Denna gången under ett "special party", där hon var värd. Även om hon frikändes vid detta tillfälle, så var rättegången underhållning  i den engelska kvällspressen. Vissa detaljer avslöjades också på TV då hon var med på Dame Edna Experience 1987 och presenterade sin bok med titeln "Underhållning hemma". Hon kandiderade också för att bli parlamentsledamot. Hennes huvudfråga var att förändra Storbritanniens sex lagar.

Det finns två filmer som bygger på hennes liv båda gjorda 1987: Wish You Were Here, om hennes tonår och Personliga tjänster hennes vuxna liv.

Payne gjorde också framträdanden som middagstalare och lanserade en rad vuxentjänster och produkter .

Payne avled den 15 november 2015 i en ålder av 82 år.

måndag 23 november 2015

Ny frisyr

Har man har ett jobb där man får resa mycket lär man känna en hel del folk runt om i landet.  Underbara kvinnor. På en av resorna i sydliga Sverige träffade jag  Ann-Sofie.  Det var en vanlig onsdagskväll jag och några kompisar gick ner till O’Learys för att kolla hockey och kanske träffa några trevlig damer. När vi kom dit så var det fullt med folk. Vi gick raka vägen till baren och beställde varsin öl, betalade och blev stående i baren. Plötsligt känner jag en lätt knackning på axeln, vänder mig om och där står det en tjej.
– Kan jag få komma fram till baren? frågar hon.
Jag gör plats åt henne, hon köper en öl och återvänder till det bordet hon kom ifrån.
När vi fått i oss den andra  ölen, tyckte vi att vi stått tillräckligt länge så vi gick en runda för att leta platser. När vi kommer förbi bordet där sitter hon med en väninna ler hon mot mig. Det är två kvinnor i vår ålder,  50 och litet till. En blondin och en brunett. Lagom kurviga i jeans och tröja.
– Ni får gärna göra oss sällskap om ni vill, uppmanar blondinen oss.

- Trevligt att ni förbarmar sig över oss. Får vi bjuda damerna på varsin öl?
- Vilka gentlemän. Tack gärna. Vi tar gärna varsin stark.
Jag gick iväg och köpte två stora stark. Så vi satte oss ner och började prata om allt möjligt. 
-          Jag heter Ann-Sofie. Vad heter du? Är ni tillfälligt här? Har inte sett er tidigare
-          Heter Hans-Erik. Vi är på jobb här. Är ni hockey fans?
-          Nja och min kompis Giggi brukar gå ut ibland för att prata och träffa trevligt folk. Det är mycket folk här på hockeykvällarna.

Vi tog in varsin öl till och vi började känna oss i god form. Det var rätt högljutt så Ann-Sofie, pratade mest med varandra. Jag hade inte rakat mig på några dagar utan hade tredagarsstubb.  Ann-Sofie undrade:
-          Brukar du ha slutspelskägg eller brukar du vara rakad?
-          Vad tror du? Allt eller bara ansiktet? Tog en chans att vara lite fräck.
-          Hmm, vet inte. Jag såg, att Ann-Sofie blev generad.
-          Du då?
-          Jag rakar bara bikinilinjen, så det finns rätt mycket kvar. Men jag har funderat länge på att raka bort lite till. Du då? Erkänn nu! Rakad?
-           Inte nu. Men ibland jag har porrpung.
-           Hmmm..har aldrig träffat en kille som är rakad, men det låter sexigt. Gör du det själv eller någon annan?
-           Brukar göra det själv.  Och jag kan göra det åt damer också, utmanade jag Ann-Sofie med. Men hon var med på noterna direkt nu.
-           Du får raka mig!  Om jag får raka dig, kontrade hon med.
-           Låter perfekt!
-           Kom så går vi! 
Trodde faktiskt att hon skämtade, men hon reste på sig och vi gick ut.Vi tog en taxi hem till hennes lägenhet. När vi kom innanför dörren tog vi oss ytterkläderna. Sedan tog hon med mig in till soffan i vardagsrummet. 
- Sått dig! Skall skaffa oss något drickbart. Vill du ha en kall öl?
- Gärna!
Ann-Sofie försvann ut till köket och kom tillbaka med varsin öl. 
- Skål! Trevligt att träffa dig!
- Dig också! Men ursäkta mig. Måste gå in på toa och göra mig i ordning.

Sen gick hon in till badrummet. Göra sig i ordning? Jag blev lite fundersam. Hörde att hon började spola upp vatten.  Jag läppjade på min öl innan jag tog mod till mig och gick bort till badrummet. Jag öppnade dörren sakta och såg att hon satt på badkarskanten med ryggen mot mig. Hon var helt naken, men hon hann glida ner i vattnet innan jag fick se några detaljer.
-          Kom in! Badet är klart! Ta av dig!
Jag gick in och började sakta att klä av mig. Tyckte att det var lite orättvist att hon kunde se mig när jag inte kunde se henne.
- Är du blyg? Skynda på så jag får se dig!
- Fick ju inte se dig! 
- Jasså du är tatuerad! 50-års noja eller ungdomssynd?
- 50 års noja
- Snyggt! 
Men var hon tvungen att ha så mycket skum i badet, tänkte jag lite irriterat. Drog av mig kalsongerna.
- Oj då du har buske idag! Du skulle ju ha porrpung! hi hi!
Jag gled ner i badkaret. Det var inte gjort för två för det var lite trångt. Vi bökade en liten stund innan vi hittade en bra ställning, hon hade sina ben mellan mina. Vilket gjorde att hon titt som tätt stötte till min kuk med sina fötter. Mer än stötte till. Hon smekte min snopp med sina fötter.
- Vad gör du?,frågade jag
- Vill känna om du är sugen
- Känns skönt. 
Snoppen reagerade och började sakta att sträcka på sig. När hon märkte detta log hon bara åt mig.
-          Skönt i vattnet, eller hur. Vi måste mjuka upp oss lite först. 

Efter en stund la jag märke till att Ann-Sofie hade lagt fram rakhyvel med tillbehör. Jag stirrade lite extra på sakerna. När jag tittade henne i ögonen igen vände Ann-Sofie sin blick mot hyveln och upp tillbaks på mig samtidigt som hon nickade långsamt. Ann-Sofie hasade upp sig på kanten och det var första gången jag såg henne naken. Ann-Sofie gav mig raklöddret och särade sakta på sina ben. Hon hade en ansad fitta men ändå med mycket hår kvar.
- Börja nu. Gör mig vacker
-          Allt eller tofs kvar?
- Bestäm du!
Jag började smeka ut raklöddret över hennes fitta, hon blundade och stönade lite lätt.
Jag rörde hyveln försiktigt över hennes venusberg. Sträckte upp hennes ben så att jag kom åt hennes anus. Efter att jag försiktigt avlägsnat allt hår runt både fittan och bak mot anus sköljde jag av henne. Gud så vacker hon var, utan ett enda hårstrå. Ann-Sofie öppnade ögonen och betraktade sig själv en stund innan hon förde ner handen för att känna hur lent det var. 

- Känner mig som en porrstjärna. Blev så lent och skönt.

Jag satt och tittade en stund innan jag tog mod till mig och flyttade hennes hand och satte tungan mot hennes kön. Ann-Sofie särade ytterligare lite på benen och bad mig fortsätta.Jag slickade och bet i hennes klitoris samtidigt som jag körde in ett finger i henne. Nu började Ann-Sofie göra kraftiga motjuck och hennes andhämtning blev högre och högre. Jag stack in ett finger till och ökade takten samtidigt som jag koncentrerade mig på hennes klitoris. Nu kunde Ann-Sofie knappt sitta kvar på kanten av upphetsning. Jag fick hjälpa henne genom att hålla ett ordentligt tag runt midjan. Plötsligt spändes hela hennes kropp och det var som om hon slutade andas eller rättare sagt att hon inte kunde andas. Sen sjönk Ann-Sofie ner i mitt knä helt matt i kroppen, men när hon kände att kuken stod rakt upp mot hennes fitta flyttade hon sig. Ann-Sofie tittade menade på mig:
-       Nu är det din tur. Hur vill du ha det?
- Du får ta allt
-          Jasså ingen porrtofs då?
-          Nej vill vara helrakad som du är
- Hi hi, du såg hur snygg jag blev. Känna dig som porrstjärna?

 Jag satte mig där hon alldeles nyss hade suttit och särade på mina ben. Ann-Sofie satte sig tillrätta och började massera in raklöddret runt min kuk. Trodde att det skulle gå för mig på direkten, men klarade av att hålla tillbaka det. Jag slöt ögonen och kände hur rakhyveln gled runt min kuk och på pungen. Efter några minuter kände jag hur hon sköljde av mig med vatten, hennes hand kändes så nära när hon smekte runt kuken. När jag öppnade mina ögon satt hon och stirrade som förhäxat på mitt stånd. Jag ville också känna hur lent det var, det var en underbar känsla att känna sig själv så "naken".
-        Känns det bra?
-          Naket, skönt och porrigt
-           
När jag smekte mig själv på pungen kände jag något varmt runt mitt ollon. Jag tittade ner och såg rakt in i hennes ögon, sen blundade jag igen och bara njöt av hennes mun. Det var när hon smekte och slickade på pungen det var som skönast, och det dröjde inte länge innan jag kände att hur svårt jag hade att kontrollera mig. 
- Snälla sluta. Ta det lugnt. Annars går det.
- Vi går till sängen bekvämare
Vi reste oss och torkade varandra. Vi gick in till hennes sovrum där vi la oss på sängen och började kela lite med varandra. Det dröjde inte länge innan kuken började vakna till liv igen, hon flyttade sig så att vi hamnade i en 69:a. Hon sög, runkade och smekte mig samtidigt som jag slickade och sög henne. Jag provade med att smeka henne runt anus och hon såg hårdare som svar på att hon gillade det. Ann-Sofie rullade runt och la sig på rygg och särade benen så mycket det gick samtidigt tog hon ett rejält tag om min kuk. Och bokstavligt drog mig i läge tills ollonet nuddade hennes öppning. Sakta sjönk jag in i henne, det var underbart. Sakta började jag jucka in och ut, Vi hittade ett tempo som passade oss båda. Efter ett tag tröttnade vi på den ställningen och hon ställde sig på alla fyra och svankade ordentligt. Jag ställde mig bakom henne med ollonet i hennes öppning och med en stöt var jag helt inne i hennes varma inre. Hennes fittsafter hade runnit ner mellan skinkorna så att hennes anus var ordentligt blött, försiktigt smekte jag in ett finger. Hon blev helt vild och började göra kraftiga motjuck. Samtidigt som jag knullade henne bakifrån, pullade jag henne i anus tills hon kom i en lång utdragen orgasm. Jag fortsatte att knulla hennes fitta i långa djupa drag till hon återhämtat sig
- Dra ut den!
- Vill du inte mer? Men vill ha mer av dig
-    Det är klart att du får! Vill  smaka dig på riktigt
Ann-Sofie lägger sig på rygg. Ann-Sofie tar tag i kuken. Drar den sedan sakta upp över skötet, magen, brösten kinden och sedan läpparna. Min kuk slukas i hennes mun. Jag känner att jag inte kan kontrollera mig. Jag sprutar min säd i hennes mun. Jag ser att hon fångar upp sperma, smakar på den och sedan sväljer den. Några droppat rinner ut i hennes mungipa. Jag fångar upp den med min tunga. Ann-Sofie öppnar munnen och vi förenas i en kyss som smakar fitta, sperma och saliv.
-          Tack för rakpussen!
-          Nu får göra som förr. Vi tar en kaffe efteråt! Ann-Sofie hoppar upp ur sängen och går ut i köket
Jag hör slammer och snart är hon tillbaka naken med en bricka med kaffe och varsin likör.
-          Var så god! Nu måste vi prata mer och utforska mer av varandra.
-          Tack! Hmm, vi tycks passa bra ihop! Och så har vi ju samma frisyr!

tisdag 17 november 2015

Tjänster och gentjänster (uppdaterad)

Lena är min ex-frus väninna. Lena och har haft ytlig kontakt med varandra sedan min fru och jag separerade.  Men den kontakten har intensifierats sedan några månader. Lena visste nog inte hur skulle göra med sin vänskap med mitt ex och samtidigt ha kontakt med mig. Lena sa att det först kändes konstigt att umgås med mig,samtidigt som hon och mitt ex var nära väninnor. Även om hon visste att min exhustru och jag fortfarande har en vänskaplig relation. Men mitt ex sa också att  hon hade inte några åsikter om Lenas och mitt umgänge

Lena är en trevlig tjej i samma ålder som jag är. Cendré, 165 lång med lagom kurvig figur. Hon och hennes man separerade också ett tag efter mitt ex och jag gjorde det. Hon har stundtals haft det tufft ekonomiskt så hennes ex man inte ville ge henne kompensation för  ett radhus som fick en vattenskada efter han hade stuckit.

Vi har träffats på gemensamma fester utan ha en fast relation. Det har utvecklats till mail och telefonkontakter. En lördag ringde Lena. Tänkte på hur hon lät ovanlig på rösten i telefonen. Lite sexig. Vi pratade en lång stund om det mesta, innan Lena plötsligt sa:
- Men du, jag har ett problem.  Jag skall åka på Finlandskryssning till helgen, men har inga pengar. Kan du låna mig 1000 kronor?
- Har du det dåligt? Vad har hänt?
- Bilen fick anmärkningar på vid inspektionen och jag var tvungen att lämna in direkt på verkstad. Det blev dyrt, men jag hade inget val. Måste ju ha bilen till jobbet. Du kan få tillbaka till sommaren då semesterersättningen kommer.
Tjänster och gentjänster tänkte jag. 
- Förstår. Det är klart att jag skall hjälpa till. Men du behöver ju inte betala tillbaka. Du kan ju göra något annat.
- Hmm, hur tänkte du då?
- Du kan få 1000 om jag får vara tillsammans med dig några timmar
-Tillsammans? Hur då menar du? 
- Jag menar att vi verkligen är tillsammans. Vi har sex tillsammans,
- Vet inte. Det känns lite konstigt. Har inte gjort så förut
- Vill du inte så kan du få låna naturligtvis.
- Du menar att jag får pengar och vi ligger med varandra?
- Ja så tänkte jag
- Ok,  Vi  kan göra som du säger. Det är inte så farligt. Och du är ju trevlig Men du måste ha kondom . Och så vill jag inte analt. Har ju inte varit tillsammans med dig, så jag vet ju inte vad du vill ha. En gubbar har ju fått för sig att de skall in rumpan med snoppen. Det vill inte jag

Detta blev vår uppgörelse. Vi skulle ses direkt. Jag tog bilen bort till Lena och ringde på hennes dörr. 
- Kom in och sätt dig! Du var snabbstartad!
- Ville ju träffa dig.
- Förstår det!
På Lenas soffbordet stod en flaska vin och två glas. Lena hade redan smuttat på sitt glas, som var halvfyllt. Såg också att det låg ett kondompaket framme.
- Var så god! Här får du ett glas vin.
Vi skålade och smakade på vinet. Lena ställde ner vinglaset och såg lite orolig ut.
- Du är ju singel och ofta med jobbet i Tyskland. Du har väl köpt tjejer tidigare där? Det är ju lagligt där menar jag. Har sett på TV om stora Love centers.
- Jo, det har hänt.
- Har du kondom då?
- Jo det måste man ha.
- Så tycker vad tycker du om att jag blir en hora nu?
- Nej, det tycker jag inte att du är. Det är väl ingen bordell Jag ser det mera som tjänster och gentjänster.
- Du kan prata du!

Vi fortsatte att småprata och dricka vin. Vi blev på bra humör av vinet, skrattade och nervositeten försvann
- Skall vi göra som vi sa, frågade jag Lena.
- Jo det gör vi. Även om det känns lite konstigt att ta betalt.
- Jag hjälper dig, då du har lite problem.
Jag gav Lena pengarna. Ett leende spreds över läpparna på henne. Det märktes att Lena var lite påverkad av vinet 
- Då får du bestämma vad jag skall göra, sa Lena
- Kom hit och sätt dig i mitt knä, sade jag till henne. 
Sagt och gjort det gjorde Lena och jag fick nu chansen att känna på henne närmare. 
- Det känns knepigt, men ändå porrigt syndigt, sade Lena till mig. Nu är jag din. Gör vad vill med mig!

Jag knäppte upp hennes blus och tog av den. N att Lena nu framför mig med lite nervös med endast bh på överkroppen och jeans nertill. Jag började leka med min ena hand på hennes mage och lät den andra vandra uppför ryggen för att knäppa upp hennes bh. Där blottade sig de underbara brösten igen, en D-kupa som passar fint i handen.
- Du har så vackra bröst.
- Äsch, tantbröst. Tre ungar gör de ju inte snyggare
- Tycker om dem. Mjuka naturliga
Jag började slicka hennes vårtgårdar, nafsa i vårtorna med mina läppar och sedan suga de styva vårtorna. Lena njöt av behandlingen. 

Nu satt jag här nu med henne i knät. Lena med bar överkropp. Jag sög och slickade på hennes styva mörkt rosa bröstvårtor. Lena blev allt kåtare och kåtare. Lena lekte med fingrarna igenom mitt hår och tryckte sig emot mig allt mer intensivt. Handen som var på magen och lekte började vandra neråt mot byxlinningen. Mot knappen och blixtlåsen, allt eftersom min hand strök sig neröver ökade hennes andning. Jag knäppte upp och drog ned blixtlåset på hennes jeans, och manade henne
- Ställ dig upp. 
Lydig som Lena nu var, gjorde hon det. Jag vände henne med baken mot mig och började dra av henne jeansen. Jag blottade en urläcker rumpa, med ett par stringtrosor på. Skinkorna kröp fram ur jeansen och jag kysste dem. Lena klev ur jeansen. Nu hade Lena enbart trosorna kvar att ta av. Lena kom återigen och satte sig i mitt knä Jag fortsatte att kyssa mig upp och ned mellan hennes hals och bröst, samtidigt, som jag lät mina händer känna på hennes kropp. Jag började massera hennes fitta igenom trosorna och ett vällustigt stön hördes. Vi lade oss ned på hennes soffa och vi fortsatte vår eggande jakt på varandras kroppar. Vi lät händerna känna sig fram och vi njöt båda av denna porriga tillställning. Jag ställde mig upp och sade till henne:
- Ta av ta dig trosorna. 
Lena tog av sig trosorna och blottade sitt venusberg med ansad bikinilinje. Lena märke att jag såg på hennes sköte med busken
- Oj! Du kanske ville att jag skulle vara rakad? Riktiga horor är väl det?
- Du ser fin ut. Riktig kvinnor har hår på musen. Men snälla klä av mig. Vill vara naken med dig
Lena tog av mig plagg efter plagg. Hon smekte mina tatuerade axlar.
- Nej men vad ser jag. Din 50-års noja?
- Kanske det
- Snyggt! Tycker om det
När vi nu var helt nakna så kröp jag ner mellan hennes ben och började att slicka hennes fuktiga fitta. Slickade skåran. Min tunga hittade klittan som styvnade. Jag kände smaken av hennes fittsafter. Lena stönade och vred sig.  Strax innan Lena kom så slutade jag. Jag kröp upp och lade mig över henne, tittade i hennes ögon och sa till henne att sära på benen så mycket hon kunde. 
- Vänta! Du måste ta på kondom.
- Varför det? Du kan väl inte bli gravid?
- Nej, men det måste alla kunder ha. Och nu är du min kund. Och sen har du ju varit med andra kvinnor.
Lena fick tag paketet som låg på soffbordet. Öppnade paketet tog ut en kondom,
- Kom nu med din kuk, så rullar jag på den!
Med vana mjuka fingrar rullade Lena på kondomen. 
- Du ser jag kan!
-  Riktigt proffs!
Lena la sig ner igen och särade på benen. Det underbart att knulla en kvinna som håller benen så mycket särade. Jag kommer långt in henne. Jag fattade tag i kuken och letade mig fram till öppningen och lät kuken sakta glida. Jag såg hennes blanka fittläppar omfamna min mandom Började knulla henne med omväxlande låga och korta drag. Hon juckade emot med sitt bäcken. Vi blev allt mer intensiva. Nu orkade Lena inte stå emot utan orgasmen kom. Vi fortsatte att knulla oss svettiga i soffan. Det var så trångt, härligt och skönt . Jag kände att jag höll på att komma och slutade upp med mitt juckande
- Stilla. Vill njuta mer av dig.
Lena höll upp och låg stilla och sa sedan
- Vi går in till sängen. Bekvämare där
Hon tog mig i handen och gick in till hennes sängkammare och lade oss i sängen. Vi ville båda ha mera. Vi låg där först och kelade ett litet tag. Snart var vi igång igen i doggystyle. En ställning som är bra, för lite mer djuriskt samlag. Både mjukt med att smeka bröst och bita i nacken. Sedan mer hårdhänt. Knulla hårt bakifrån, smiska skinkorna röda och vackra och ta tag i håret på den man knullar. Efter ett tag och röda skinkor på henne så lade vi oss återigen ner. Lena lade baken mot mig och jag penetrerade henne bakifrån liggandes sked på sidan. Lena lade sin fot bakom mina lår så att jag kunde komma åt att smeka hennes fitta samtidigt som jag knullade henne. Lena stönade. Jag kände att jag närmade mig mitt crescendo. Jag kunde inte kontrollera mig längre utan sprutade inne i hennes fitta som krampande. Ejakulationen samlades upp av kondom.
Jag började slakna. Lena kände det.
- Snälla dra dig ur så inte kondomen glider av
Jag drog mig ur och Lena tag av mig kondomen. Sen slickade Lena sina fingrar rena från sina egna safter och kladdet från kondomen.   
- Vad skönt det var. Du är en härlig kvinna
- Tack du var härlig också.  Jag är alldeles öm emellan benen och på skinkorna.
- Nu hoppas jag det blir trevligt på Finlandsresan
- Det blir nog. Men nu har jag blivit en hora. Vad tycker du om det? Du får inte tycka illa om mig
- Det gör jag inte. De flesta kvinnor får väl pengar av sina män och manliga vänner. Tjänster och gentjänster är aldrig fel!
- Då kanske du kommer fler gånger som kund?
- Det vill jag.
Vi skrattade då vi låg och kramade varandra

lördag 7 november 2015

Vid väggen

Vackra M. visar läcker tofs

Dejter (uppdaterad)

Jag hade träffat Marie på en avslutningsfest till en kurs jag gått på och då fått hennes telefonnummer. Vi hade fått bra kontakt och det hade "klickat" mellan oss. Vi pratade om allt och hade liknande intressen. Vi var attraherade av varandra. Men det gick inte så lång till att vi fysiskt närmade oss varandra. Marie var en mogen välbehållen kvinna i min ålder på om kring 60. Lagom kurvig kropp omkring 165 med halvlångt cendré hår. Hon hade snygga ben. Jag förstod när hon berättade att det berodde på att hon tränande både löpning och skidor. Hon hade troligtvis fina bröst med en D-kupa ungefär. Svårt att säga eftersom hon hade tröja och på sig, Hon var också singel, skild sedan några år

Men nu skulle jag fått tillfälle att träffa henne. Ja hade ringt upp henne och stämt träff med henne på en dansrestaurang. Det blev en glad och trevlig kväll. Det gick lätt att prata med henne. Hon log ofta och hade lätt för att skratta. Samvaron hade blivit långt bättre än jag förväntat. Marie dansade som en gudinna, ibland tappade jag takten men hon fick mig in i den varje gång mina steg inte följde musiken. Marie hade tagit på sig en svart-vit klänning med svart kavaj. Hon hade en härlig urringning som blottade två runda härliga bröst med en läcker  klyfta. Kvällen gick fort. Vi hade arbete följande dag att tänka på och Marie som hade långt hem måste ta en taxi. Det blev ett snabbt avsked med en kyss innan hon klev in i taxin.

Intimiteten blommade ut nästa gång, den nästa gången vi träffades. Nu var vi i hennes lägenhet. Jag tror att vi varit litet för fega för att visa oss angelägna i erotiskt avseende. Man skall nog vänta en eller annan gång. Förstod att Marie den inställningen.

Nu tog hon initiativet och det ganska snart. Jag kände hennes kropp mot mig, tjusades av hennes fräschhet och skönhet, hennes mjuka läppar, hennes varma, heta kyssar och var just på vippen att forma en hand runt ett av hennes bröst när jag märkte att hon var i färd med att dra ner blixtlåset i min gylf.
Med en snabb handrörelse fångade hon in min penis. Jag kände hur kåtheten steg inom mig och kände hur min snopp växte i hennes hand. Jag tog min mun från hennes och såg henne in i ögonen. Å, vad vacker hon var. Hennes mun var fortfarande halvöppen. Hon började sakta runka mig.
– Å, vad skönt hård du är.
– Klart att jag får stånd med en vacker kvinna som du.
– Tycker du att jag är framfusig?
– Nej
– Så jag har inte gått för långt då?
Jag såg frågande på henne och efter en halv sekund så skrattade vi mot varandra. Saken var klar. Vi var överens. Vi längtade båda.

Nu var det ett hett läge och jag tyckte att det var på sin plats att följa vår ritual.
– Kom, Marie, ställ dig upp. Skall vi ta av oss? Vill se dig naken! Vill du?
– Så klart! Vill se dig naken också. Marie log mot mig. 

Jag började klä av Marie plagg för plagg. Knäppte upp blusen och tog sakta av den. Drog ned blixtlåset i kjolen och lät den falla till golvet. Sträckte mig omkring henne och knäppte upp bh-n, drog ned ned axelbanden och lyfta sakta bort kuporna från brösten. Två underbara bröst blottades, mörka knottriga markerade vårtgårdar med styva vårtor. Fasta och lite hängiga men naturliga och runda. Sedan av med strumpbyxor. Sakta drog ned hennes svarta stringtrosor åkte av. Marie hade en läcker tofs ovanför springan. En tjock hårtofs på ett för övrigt slätrakat kön. Sakta blottades hennes kropp. Först försökte dölja sin bröst med armarna. Men då trosorna åkte av räckte hennes händer inte till. Då hon märkte det, släppte hennes blygsel. Hon tycktes plötsligt njuta av att visa upp sig. 

Sen strippade Marie mig plagg för plagg. Det kändes sexigt och upphetsande att bli allt mer naken inför en vacker kvinna. Då hon drog av mig kalsongerna satte jag händerna framför snoppen. Marie drog bort dom genast.
- Nehä. Det duger inte att dölja Vill se vad du har! Du kan väl inte vara blyg? Du hade ju poserat på fräcka bilder med nakna damer!

Jag kände då att jag tyckte om då hon klädde av mig. Så stod vi helnakna framför varandra och såg på varandra. Jag kände mig som i paradiset med Marie framför mig. Jag njöt att se hennes mogna bröst, hennes midja och venusberget. Hon hade en fin välbehållen kropp. Jag tittade neråt för att kolla hur min penis tog sig ut. Jag hade erektion. 
– Marie, du är så vacker. Du har så fina bröst!
– Tack Hans-Erik, Men jag är ju tant på nästan 60! Har ju ammat tre barn, så de är väl inte toppiga som förr
- Var stolt!. Fina naturliga! 
- Du är snäll. Men du är också fin. Ingen gubbmage! Bra med tränat
- Försöker hålla mig i trim.Snyggt att du har tofs. Syns att du är en skön naturlig kvinna.
-  Du sa ju förra gången vi träffades, att du gillade rakat med tofs! Jag brukar inte vara rakad men tyckte att jag skulle prova
- Hur känns det då?
- Lite porrigt och syndigt. Och du är ju också rakad med porrtofs!
Marie kollade också in mig, Såg och tog på mina tatueringar
-    Visste inte om att du var tatuerad. Snyggt! Ser manligt ut. Nu känner du att jag vill ha dig.
- Känner det. Skall bara ta på mig penisring.
- Jasså, du hade förberett dig din rakare!
- Ja, så tog jag ett piller.
- Du har planerat bra! Det har jag också. Smorde in slidan med glidmedel.

Återigen var det Marie som tog nästa steg. Hon tog mig i handen, ledde mig in i det angränsande rummet, hennes sovrum, drog av överkastet, sjönk ner i sängen och drog mig över sig.
Önskeläge, startläge med min penis i hård erektion. Jag satte ner en hand på sidan av Marie och höll min kropp ett stycke upp över hennes. Med min lediga hand började jag smeka hennes bröst. Jag fortsatte med att kyssa hennes bröst. Slickade runt den markerade knottriga vårtgården. Sög in och nafsade i bröstvårtorna som var skönt styva.
– Känns det skönt?
– Ja, ja. Hans-Erik du har gjort mig galen.
– Härligt galen, precis som jag
– Du, Hans-Erik, nu ska vi äntligen förenas, knulla skönt. Det hade jag helst velat göra redan göra direkt.

 Marie rodnade då hon märkte vad hon sagt. 
- Jag brukar inte säga sånt här men nu är jag kåt med dig. 
- Vad tycker du om?
- Allt utom där bak. Du 
- Vi prövas oss fram!
Jag började fästa blicken på Maries vackra blygd. Marie upptäckte vart min blick var riktad och för att riktig gå mig till mötes särade hon med ena handen blygdläpparna medan hon med andra tog ett fast grepp om min penis.
– Marie, vad ska vi kalla dom? Tycker du att vi ska säga fitta och kuk?
– Gärna, Jag blir bara extra kåt av dom orden. Vill du låta din kuk tränga in i min fitta nu?
– Det är han som vill. Jag har inte en chans att hålla honom tillbaka.
– Kom Hans-Erik. Sätt in kuken, kom in i min fitta, jag längtar efter dig.
Min snopp reste sig än mer när jag hörde Maries ord.
Och så fick han tränga in med hjälp av Maries händer. Han gled in lätt. Marie var våt.
– O, là là. Så skönt. Träng in djupare!
– Du är underbar. Du är vacker. Jag älskar dig.
– Jag älskar dig
– Min kuk älskar din fitta
– Min fitta älskar din kuk
Det blev skönare och skönare. Marie var våt och kåt. Jag var hård och kåt. Marie gjorde sköna motstötar. Jag ökade takten.
– Spruta mig i fittan! Jag vill ha din sperma
– Jag ska spruta dig full.
– Ja, ja. När du vill och hur mycket du vill
– Jag älskar dig.
Det började kännas som utlösningen var nära. Orden och de sköna känslorna fick mig att öka takten. Jag pumpade på hårt och Marie hängde med i farten. Vid varje stöt in höjde hon sitt underliv.
Marie började ge ifrån sig små välbehagsskrik. Jag kände plötsligt att snart kunde jag inte hålla emot. Och så krampade jag fram mina sprut.
– Kom nu min älskade Marie!
– Ja, ja. Åååååå! Ja, nu. Jag kommer. Hans-Erik, Hans-Erik, ja, ja
Maries fitta krampade. Jag kände hur den kramade min kuk och nu tömde jag mig ytterligare en gång.
Marie skrek högt och plötsligt hörde jag mig skrika, driven till klimax under mig.Vi sjönk ihop i en underbar vila. Jag låg kvar inne i hennes fitta. Efter en stund kände jag hur jag krympte och gled ur. Jag smekte Maries fitta och kände hur sperma sakta rann ur.
Det gick några minuter, fyra, fem, kanske sex. Vi låg tätt och kände varandras varma svettiga hud. Så kände jag Maries läppar mot min mun. Kyssen var mjuk och våt.
– Du skönaste jag varit med om på länge, Hans-Erik.
– Du gjorde mig lycklig. Det var så skönt. Hoppas att jag får upp den igen och har mer sperma kvar

- Jo det det var en rejäl sats du sprutade. Känner att det rinner ut på lakanet, Men det är skönt kladd. Jag får byta lakan sen. Marie förde handen till min kuk.
– Nu är han liten och slak den filuren. Jag ska göra honom stor igen.
– Gör det!
– Slicka min fitta så suger jag din kuk.
Vi bytte position. Jag fick in mina läppar och min tunga mellan hennes fittläppar, som snällt öppnade sig. Doften, värmen, den våta fittsaften var underbar. Med ett genomvått ansikte lyfte jag upp mitt huvud och gav Marie besked.
– Något så underbart som din saft har jag aldrig smakat.
Marie  mumlade ett svar. Några ord hade hon svårt att få fram med sin mun runt min kuk. Den växte nu mer och mer och på en kort stund var den färdig för en penetrering. Maries tunga som cirklade runt på ollonet gjorde mig hel vild.
Jag fick upp Marie i sittande ställning så att hon kunde sänka sin fitta ner runt min kuk. Jag satte tog stöd med mina armbågar mot sängen. Marie la sina händer i mina och hon fick nu ett gott stöd för sin ritt. Jag vet inte om hon fick orgasm på orgasm men snart var min mage genomvåt av hennes safter.
– Du gör det så underbart skönt. 
– Det blir skönt för dig för att jag är kåt på dig. Känns som jag är tonåring igen. Vill bara knulla!
Marie jobbade på. Rörde sig upp ner. Roterade sitt bäcken. Stannade upp, kramade min kuk med sina fittmuskler.
- Åh vad skönt. Du är så duktig med din vagina.
- Tränar kniiip med mina geishakulor
Vi var nu riktigt varma. Mina kinder hettade och vällustkänslor spred sig i hela min kropp. Maries ritt var nu den snabbaste jag upplevt. Det var tydligt att de orgasmer hon redan fått inte var tillräckliga. Hon ville ha fler. 
Marie andades tungt. Hon var trött och svettig. Hon lutade sig fram mot mig. Jag kände hennes bröstvårtor mot mitt bröst. Jag satte in mitt långfinger i hennes mun. Hon sög och det blev blött av hennes saliv. Sedan letade min hand sig fram under hennes lår. Hittade hennes rosett. Rörde fingerspetsen runt öppningen. Försökte sakta lirka upp hennes anus. 
- Känns det bra? 
-Vet inte. Oh! Försiktig snälla! Försiktigt snälla
Sakta öppnade sig hennes anus. Förde in mitt finger i öppningen av hennes andra hål och började smeka väggen mot mellangården. 
- Ohh Hans-Erik Mer! Mer!
Maries orgasm kom snabbt. Marie krampade och kved.

Jag kunde inte kontrollera mig längre. Min ejakuation kom. Jag riktigt kände kraften av strålen som slungades in i Maries underbara lusthus.
Vi sjönk ihop bröst mot bröst. Ansikte mot ansikte. Andfådda. Svettiga. 
- Det var så skönt att både ha din kuk i mig och ditt finger i rumpan. Trodde jag skulle explodera. Ta servetten och torka av dig fingret. Det får inte lukta rumpa om dig, skrattade hon
- Du luktar så gott! Du smakar äkta kvinna!
- Och du smakar man! Smakade på försatsen. Sperma skall ju vara nyttigt!
- Då lovar jag att du skall du få mer!
- Tack!!

Den natten sov Marie och jag nakna tätt omslingrade.